maig 27

Corsaro – Cas d’èxit CASHDRO

Sovint, quan tenim un negoci ens plantegem si un CashDro és una bona inversió. En Jordi, responsable de la cadena de pizzeries Corsaro, ens ho explica:

“El sistema de Cashdro instal·lats als nostres locals de Girona i Vilablareix ens ha aportat més agilitat a l’hora de poder cobrar als nostres clients, hem guanyat en eficiència i seguretat.

El Cashdro ens evita errors en el cobrament i retorn del canvi, així mateix ens dona la seguretat d’evitar bitllets falsos i ens assegura que la caixa, al final del dia, sempre quadri fent que el treballador només hagi de prémer una tecla per fer el tancament de caixa del dia i, no ha de perdre temps contant monedes ni dedicar temps extres a esbrinar si hi ha algun desquadrament de caixa.

En un principi pot semblar una despesa “innecessària” per l’empresa però realment aporta més avantatges que inconvenients. És un gran aliat tecnològic per a qualsevol negoci; essent molt pràctica la seva adquisició per evitar tots aquests inconvenients del dia a dia de qualsevol negoci.

En definitiva un sistema segur i àgil, que evita pèrdues de temps tant per l’empresa, com per al treballador i amb la garantia que tot es cobra correctament.”

Vols beneficiar-te de tots aquests avantatges? Contacta amb nosaltres, t’assessorem en l’àmbit tecnològic i busquem la millor solució per a cada una de les teves necessitats.

 

 Vols més informació sobre el nostre calaix d'efectiu?

  Nom*

  Correu electrònic*

  Assumpte

  Missatge

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679)
  Responsable del tractament: INFOCRACK SL
  Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis informàtics.
  Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de privacitat.