Solució Global per Comerços.

Gestiona el teu comerç amb les solucions globals HIOPOS, escalables i adaptades a cada tipus i tamany de negoci. Els diferens productes i dispositius HIOPOS donaran resposta a les necessitats del comerç i ofereixen una solució integrada que millora l'eficiència, optimitza i incrementa els beneficis dels establiments.

Crea articles llegint codis de barres

Automatitza i millora l'eficiència del teu negoci. Amb el lector de codi de barres de HioPOS Cloud crea i ven d'una forma fàcil i ràpida els productes dels teus comerços.

HioPOS Cloud et permet crear articles automàticament amb solament llegir el seu codi de barres: Descripció, imatge, referència i preu entre molts dels camps de creació directa.

Controla l'estoc dels teus articles

Organitza, planifica i controla l'estoc de la teva empresa amb les nostres eines de gestió del circuit de compres a proveïdors i control d'inventari.

Podràs consultar les estadístiques detallades de totes les teves compres, classificades per famílies, articles i molt més. Tindràs a la teva disposició un informe d'auditoria d'estocs amb l'estoc inicial, compres, vendes, minvaments i estoc final de cadascun dels teus articles.

Configura les talles dels teus articles

Administra els teus articles per talles i assigna’ls preus diferents a la teva elecció. Controla de forma fàcil i eficaç l’estoc dels teus articles per talles mitjançant informes que et permetran tenir comptabilitzats els articles de forma independent amb talles diferents.

Importa els teus articles

Redueix costos d’engegada i creació d’articles amb HioPOS Cloud. Importa massivament les teves bases de dades d’articles mitjançant fitxers CSV i crea productes en pocs segons.

Augmenta les teves vendes amb ofertes

Aconsegueix que el teu negoci prosperi dia a dia amb la gestió dels períodes d’oferta. Crea tarifes especials i estableix períodes d’ofertes seguint la teva política comercial. Augmenta les teves vendes i potencia la relació amb els teus clients.

Capta als teus clients amb descomptes i tiquets regal

HioPOS Cloud aporta eines per a la captació de clients, com els descomptes per vendes i per clients o els tiquets regals.

Transforma còmodament els teus tiquet de venda en tiquets regal des de la mateixa pantalla de consulta de vendes.

Crea i personalitza les teves etiquetes

Imprimeix etiquetes fàcilment per als teus articles. Amb HioPOS Cloud pots configurar diferents dissenys d'impressió d'etiquetes i associar-los als teus articles. Automatitza la creació dels codis de barres amb la nostra funcionalitat d’autogeneració.

Integra el pagament amb targeta

Connecta HioPOS Cloud amb la teva PinPad per al cobrament amb targeta. Agilita les vendes i evitar errors manuals al no haver de tornar a teclejar l'import de la venda en el Pinpad.

Tota la informació del teu negoci en temps real

Navega per la informació del teu negoci des de qualsevol lloc i dispositiu, amb un sol clic, gràcies a KPIs, taules, gràfiques i cubs. Amb HioPOS Analytics pots recopilar, analitzar i transformar la informació per a la presa de decisions estratègiques en temps real.

Centralitza tota la informació dels teus establiments amb HIOFFICE.

HIOFFICE Lite és una aplicació web amb la que podràs configurar i gestionar de forma remota i centralitzada un o varis establiments. Rep a temps real totes les vendes i tancaments de caixa de cada punt de venda. Actualitza de forma centralitzada, articles, preus, ofertes i controla l'stock del magatzem. Gestiona les compres del teu negoci d'una forma fàcil i intuïtiva.

Principals funcionalitats

Gestió de clients, proveïdors i empleats

Disseny del tiquet de venda

Control de vendes pendents assignades a un client

Dimensions de producte (Talles i formats)

Gestió de preus i descomptes

Assignació codi de barres i referències

Control períodes d’ofertes

Gestió centralitzada de diferents punts de venda

Registre i control de costos i marges per article

Creació i modificació d’articles i preus des de fitxers

Estadística avançada

Control d’efectiu

Gestiona l'efectiu del teu negoci

Vincula el teu dispositiu HioPOS Cloud amb CashDro, la caixa que sempre quadra.

-Tancament de caixa instantani i sense desquadraments.

- L'efectiu sempre està segur.

- S'eviten pèrdues desconegudes d'efectiu.

- Rebutja bitllets falsos.

- S'eliminen errors de canvi.

Per a qualsevol aclariment o dubte pots contactar amb nosaltres !