Infocrack

LA NOSTRA HISTÒRIA

 

Som una empresa familiar que va néixer a Figueres l’any 1999 amb el propòsit d’oferir els millors serveis informàtics a particulars, empreses i organismes públics. La idea va sorgir pel buit que hi ha entre la compra d’un ordinador i les necessitats de respostes i manteniment que apareixen després.

 

Amb el temps, hem anat evolucionant al ritme de la digitalització i els avanços tecnològics per a proporcionar les millors solucions als nostres clients segons les seves necessitats principals; aconseguir una major agilitat i eficiència en els processos interns de l’empresa. Per això, ens acabem especialitzant en solucions TPV (Terminal en Punt de Venda) i ERP (Sistema de Planificació de Recursos Empresarials) col·laborant directament amb el grup ICG des de 2004. Més endavant en 2010, ens convertim en el servei tècnic oficial de Cashdro i en 2019 en el Partner Advanced de Hiopos.

 

COM SOM

 

Missió

 

Som especialistes a oferir solucions tecnològiques que facin més fàcil el dia a dia dels negocis. Oferim eines per a la gestió i per a la presa de decisions.

 

 Visió

 

Som l’empresa que aporta l’eficiència necessària que un negoci necessita per a progressar i ser més rendible. Volem ser la referència en solucions TPV a la província de Girona.

 

Valors

 

La transparència, l’excel·lència, la vocació, la passió i el compromís pel nostre treball són els valors que més ens identifiquen. Oferim els millors productes i serveis sota el millor assessorament i acompanyament possible abans i després de la venda.

 

Actualment, en la nostra seu principal de Sarrià de Ter, disposem d’un Showroom perquè tant distribuïdors com clients finals, puguin materialitzar la utilitat dels nostres productes i siguin capaços de prendre una decisió encertada del que necessiten.

 

“La funció d’un bon software és fer que les coses complexes semblin fàcils”

-Grady Booch